Вашата кошница е празна!
.

Защо е препоръчително да се изчистват енергино помещенията и офисите

Публикуван от: Blogger Публикуван в: Създаден: 2018-02-26 Показвания: 140 Коментари: 0

Помещенията запомнят и натрупват енергиите от своте обитатели. Тези енергии могат да се отразат върху цялостия ви живот не смао по позитивен начин.

Всяко помещение, било то къща, офис, апартамент или друго се зарежда от енергията на своите настоящи и бивши обитатели, вибрациите на техните позитивни и негативни преживявания и излъчва тази енергия върху тях и техните гости.Затова когато отидем да живеем на ново място или доси само на гости се чувстваме различно.

Отделно са възможни зловредни влияния от външен източник, като съседи, конкуренция или неброжелатени роднини.

Типичните симптили са следните: възможно е да се почувствате нервни, неразположени, изморени, дори за се разболеете, може да се влошат отношенията с близките ви хора и други. Ако е бизнес помещение, може да се блокира паричния поток, застой в делата, загуба на клинети и дори фалит.

Затова се препоръчва при наблюдаване на някои от гореописаните симптоми, помещенията да се почистят енергийно. Особено при нанасяне в ново жилище или откриване на бизнес, едно изчистване е задължително. Така старите енергии ще си отидат и можете да започнете на чисто.

  • ananda shop
  • asiacare.bg
  • asiacare.bg
  • ananda shop