Вашата кошница е празна!

Общи условия И Декларация за поверителност

Политика за поверителност

Настоящата Политика за поверителност има за цел да ви осведоми за това как Трансцендент ЛД ООД третира вашите лични данни като администратор, а също и за това как бихте могли да контролирате своите предпочитания и настройки във връзка с това третиране. Нашата дейност е свързана с онлайн търговия и услуги.

Какво регламентират тези Правила за поверителност и на какво законово основание От 25 май 2018 година в България започва да се прилага Общ регламент за защита на личните данни (GDPR). Той е приет от Европейския съюз и целта му е да уеднакви политиките на държавите-членки на ЕС, свързани със събирането и използването на лични данни. Друга негова цел е да гарантира правото ни на неприкосновеност, да защити личните ни данни, за да даде повече сигурност срещу злоупотреби с личната информация на всеки от нас. Новият регламент идва с редица изисквания, които Трансцендент ЛД ООД прилага и с които може да се запознаете тук. Сред тях са:

  • Да ви информираме какви данни използваме.
  • Да ви информираме защо ги използваме.
  • Да ви дадем възможност да променяте съгласието си за различни цели през този сайт, за да имате повече свобода.
  • Да ви гарантираме правото да поискате коригиране на вашите данни, тяхното изтриване, както и да „бъдете забравени“.

Всички данни, благодарение на които може да бъде идентифициран даден потребител, се считат за лични данни. Такива могат да бъдат имейл, имена, мобилен телефон, адрес на живеене, IP адрес.

Какви данни събираме ние от нашите регистрирани потребители Трансцендент ЛД ООД събира от потребителите на уебсайт www.asiacare.bg си специфични данни от осъществените от тях доброволни регистрации, за да извършва търговска дейност, като  предоставя стоките и услугите, публикувани на сайтовете.

Тези данни са имена, имейл адрес, телефон и опционално адрес.

За сайт www.hypnosis.bg не събираме лични данни.

 

Условия за ползване

ОБЩИ УСЛОВИЯ


Моля прочетете внимателно описаните по-долу условия, преди да използвате информацията в уеб сайта www.hypnosis.bg

Ако използвате уеб сайта  www.hypnosis.bg се счита, че приемате и сте съгласни с тези условия.

Ако НЕ ПРИЕМАТЕ тези условия, моля не използвайте този уеб сайт.

 

Този документ съдържа Общите условия, според които www.hypnosis.bg предоставя онлайн услуги на потребителите си. 

Всеки който зареди в ползваното от него техническо устройство интернет адреса www.hypnosis.bg ще наричаме за краткост КЛИЕНТ.

При зареждането на която и да е страница от www.hypnosis.bg с вградените хипер-връзки в тях, както и в другите страници на www.hypnosis.bg или чрез ползването или заплащането на продукти или услуги предлагани от него клиента се съгласява, изцяло приема и се задължава да спазва настоящите Общи условия.

Клиентите се идентифицират с цел определяне на изявлението му за приемане на Общите условия и се извършва чрез съхранените в лог-файловете на сървъра www.hypnosis.bg IP адрес на потребител, както и друга информация.

Правила за използване на сайта


www.hypnosis.bg ви дава право да зареждате и разглеждате всички материали, които са публикувани само за лична употреба с нетърговска цел. Необходимо е да спазвате и се съобразявате с всички авторски права и съответните означения. Не се разрешава материалите от www.hypnosis.bg да се променят по никакъв начин, да се разпространяват публично, да бъдат копирани или да се раздават за каквато и да обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в www.hypnosis.bg материали в други сайтове е забранена. Предоставяната услуга от www.hypnosis.bg е валидна за Република България.

Права и отговорности на страните


Продуктите и услугите в www.hypnosis.bg са ограничени само до посочените условия. www.hypnosis.bg не поема гаранция за точността и целостта на публикуваната информация за продуктите. www.hypnosis.bg има право по всяко време и без предупреждение да прави промени в публикуваните продукти, услуги и цени.

Част от информацията публикувана в този сайт е възможно да се отнася до продукти или услуги, които не се предлагат и не са достъпни в момента. За допълнителна информация можете да се свържете с нас на посочените координати за контакти.

 

Потребителски профили

Потребителските профили не се предлагат, възможна е единствено заявка без регистрация. 

 

Ограничение на отговорността


www.hypnosis.bg, неговите представители, доставчици или трети лица не носят никаква отговорност при никакви обстоятелства за каквито и да е щети включително, но не само щети от пропуснати ползи, от загуба на информация или други произтекли от употребата, невъзможността за употреба или резултатите от употребата на www.hypnosis.bg. 

 

Промяна на цени на стоки и услуги


www.hypnosis.bg има право да променя цените по всяко време без да дължи предварително уведомяване на потребителите. Клиентът е длъжен да заплати цената, която е била актуална към момента на даване на поръчката. При допуснати технически грешки в публикуването на информация, то www.hypnosis.bg има правото да откаже изпълнението на поръчката и не дължи обезщетение по никакъв начин на клиента, освен да възстанови сумите платени от клиента, когато има такива.

Намалените цени се обявяват, като новата цена е поставена под старата, която е зачертана.

www.hypnosis.bg може да променя Общите Условия по всяко време, като след промяната датата на публикация се актуализира. Потребителят има задължението да посещава периодично страницата с Общите условия, за да се запознае с евентуални промени.

 

Права и задължения съгласно Закона за защита на потребителите


Съгласно ЗЗП  Ви предоставя следната информация:


1. Основните характеристики на услугите са описани в страницата за представяне на съответния продукт .

2. Цената на стоките и услугите е изписана на страницата за представяне на съответния продукт.

3. Стойността на евентуални транспортни разходи за доставка или изпълнение, НЕ СА ВКЛЮЧЕНИ в цената на стоките. Те са описани отделно в поръчката и се начисляват към цената на стоките при определяне на крайната цена за плащане.

4. При използване на предоставените средства за комуникация с нас няма никаква начислена допълнителна стойност.

 

Отказ от поръчани услуги


Потребителя има право да се откаже от поръчаните продукти или услуги в неограничен срок. 

При прекъсната терапия по желание на клинета не гарантираме за положителни промени в състоянието на клиента.

 

Декларация за поверителност

Моля прочетете внимателно описаните по-долу условия, преди да използвате информацията в уеб сайта www.hypnosis.bg

Ако използвате уеб сайта  www.hypnosis.bg се счита, че приемате и сте съгласни с тези условия.

Ако НЕ ПРИЕМАТЕ тези условия, моля не използвайте този уеб сайт.

С цел закупуването на продукти или услуги от www.hypnosis.bg  Вие подавате лична информация. Тази информация е под закрилата нa Закона за защита на личните данни.

www.hypnosis.bg използва личната информация, с цел да подобри услугите, които Ви предлага.

Понякога ние използваме изпратената от Вас информация, за да може да получим необходимите данни за изпълнение на Вашата заявка за продукти или услуги.

Изпратената от Вас информация НЕ СЕ ПРЕДОСТАВЯ на трети лица.

Хипер-връзките от www.hypnosis.bg към Web сайтове собственост на трети лица са предоставени единствено и само за ваше удобство. Ако използвате тези хипер-връзки, www.hypnosis.bg не поема никаква отговорност за тях или тяхното съдържание. При посещението си в някои от тези сайтове, потребителя прави това изцяло на своя отговорност и на свой риск.

Условия за препратки към www.hypnosis.bg
Сайт с хипер-връзка към www.hypnosis.bg не трябва да създава рамки на браузъра или граници около съдържание на www.hypnosis.bg;